Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58

Prosjekttjenester

Forbedre effektiviteten, kvaliteten og kommunikasjonen i byggeprosjektene dine.

Dagens byggeprosjekter ser ut til å bli stadig mer komplekse og omfatte stadig flere prosjektinteressenter.

For å kunne ta velbegrunnede beslutninger må de dessuten ha tilgang til riktig informasjon ved riktig anledning. Heldigvis finnes det teknologi som letter dette arbeidet!

Vårt fremste mål er å skape effektive og åpne arbeidsforløp for de kundene som arbeider med BIM, og det har vi lyktes med via BIMeye. Med BIMeye kan du øke effektiviteten, skape transparens og forbedre kvaliteten på arbeidet ditt gjennom samtlige prosjektfaser, fra idé til eiendomsforvaltning.

Takket være vårt nære samarbeid med arkitekter, konstruktører og entreprenører, har vi oppdaget at det er et stort behov for åpenhet og samarbeid innen bransjen, noe vi har tatt hensyn til i utviklingen av produktene våre. Løsningen vår for håndtering av BIM-data bygger på mange års erfaring fra samarbeid med selskaper i bransjen.

 

Hvem er så vi?

BIM Data Management fra Project Services er et uavhengig forretningsområde innen Symetri. Takket være vår lange erfaring fra byggebransjen har teamet bak Project Services kunnet utvikle en løsning for håndtering av BIM-data, en løsning som byggeledere, konstruktører og arkitekter kan benytte som støtte i arbeidet sitt. Løsningen kan naturligvis integreres i eksisterende BIM- og CAD-verktøy.

Vil du vite mer om skybasert håndtering av BIM-data og hvordan løsningen kan hjelpe deg med å effektivisere arbeidet gjennom samtlige prosjektfaser, fra prosjektering og konstruksjon til eiendomsforvaltning?

Da er du velkommen til å kontakte oss. Vi deler gjerne vår kunnskap og erfaring med deg.

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postpoo@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54