Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33

PLM Project Services

Garantert suksess med effektiv implementering av nye systemer.

Investeringen din i programvare fra Symetri vil raskt lønne seg da den enkelt kan implementeres i prosjektene dine.

Løsningen vår for prosjektimplementering bygger på prinsippene bak lean, der hver oppgave er spesielt utformet for å skape merverdi og der det er enkelt å implementere programvarene dine.

Avhengig av størrelsen på prosjektet ditt, leveres løsninger som regel i ett eller flere trinn. I store prosjekter med flere faser setter vi i gang med første PLM-fase så fort som mulig - slik at du umiddelbart får utbytte av investeringen din. Prosjektmodellen vår er basert på regelmessige møter og en gjennomarbeidet og godt planlagt agenda med et tydelig mål.

Vår PLM-løsning er alltid skreddersydd for den enkelte kunde. Derfor implementerer vi den gjennom prototyper og med kundens egne data som vi tidlig implementerer til løsningen. Som regel er systemet ferdigutviklet etter noen prototype-runder. Etter testing og bekreftelse fra kunden er systemet klart til å brukes i kundens produksjonsmiljø. Etter at det er implementert følger Symetri opp med grundig support, før prosjektet eventuelt tas videre til neste steg.

 

Forberedelse

Bedriftsanalyse: Vi starter gjerne prosjektet med en workshop der vi utfører en bedriftsanalyse. Vi gjennomgår ulike forretningsprosesser og funksjoner og forteller mer om hvordan du kan forbedre driften ved hjelp av effektive verktøy for designoptimering og datastyring. Etter avsluttet workshop kommer vi med et forslag til hvordan du kan forbedre bedriftens eksisterende forretningsprosesser ved hjelp av Symetris løsninger.

 

Forstudie:

Vi gjør alltid en forstudie for å analysere hvor bra løsningene våre dekker kundenes behov. For å kunne gå videre med implementeringen og tilby tjenestene våre til fast pris er en forstudie nødvendig. Studien resulterer i en prosjektplan og en nøyaktig vurdering av hvor mye tid og ressurser prosjektet vil kreve. I løpet av studien analyserer vi kundens krav og legger en plan etter disse, og lager deretter en tilpasset løsning. Forstudien inkluderer følgende faser:

  • Konseptanalyse
  • Introduksjon til løsningsfunksjonalitet
  • Analyse av eksisterende data
  • Estimat av arbeidsmengde
  • Utarbeidelse av prosjektplan med faser 

 

Implementering

Investeringen din i løsninger fra Symetri vil raskt lønne seg da den enkelt kan implementeres i prosjektene dine. Løsningen vår for prosjektimplementering bygger på prinsippene bak lean, og større prosjekter implementeres i to eller flere faser for å sikre rask avkastning på investeringen din. 

Når prosjektet er i gang fortsettes arbeidet gjennom følgende faser:

  • Implementering av systemkonfigurasjoner
  • Forberedelser før bruk i produksjon
  • Oppstart av produksjon

 

Systemintegrasjon

Som regel er det svært lett å integrere løsningene våre i kundene sine eksisterende IT-miljøer. En av våre mest etterspurte tjenester er integrasjon mellom konstruksjons- og forretningssystem. Produktløsningen vår SOVELIA ® PLM kan enkelt integreres med følgende CAD-system: Autodesks Manufacturing-produkter, SolidWorks, Creo, ePlan og E3 Systems. Alle produktene våre kan selvfølgelig enkelt integreres med samtlige Microsoft Office-programmer.

 

 

Kontakt oss for mer informasjon!

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Ivar Rostad,
Ivar Rostad E-postivar.rostad@symetri.com Telefon+47 907 67 733
Jan Furnes,
Jan Furnes E-postJan.Furnes@symetri.com Telefon+47 91 17 71 77
Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33
Nora Sæterøy,
Nora Sæterøy E-postnora.saeteroy@symetri.com Telefon+47 41 52 22 04