Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

3D-skanning og modellering

Fullstendig oversikt – på noen få sekunder.

En laserskanning i 3D er den perfekte metoden når du vil lage en nøyaktig kopi av en bygning eller et område du mangler data for.

Med en laserskanning får du tilgang til unike måleresultater i 3D, og siden all informasjon er ferdig bearbeidet blir den umiddelbart et uvurderlig underlag for beslutninger.

Resultatet av en laserskanning i 3D er en såkalt punktsky, som kan bestå av millioner av punkter. Disse punktene kan integreres med et CAD-system for å lage 3D-modeller med nøyaktige geometrier og navigerbare 3D-bilder, som du kan vise fra alle vinkler. Alt som finnes i bildene kan vises og måles, noe som er en enorm fordel – ikke minst i komplekse prosjekter.

 

Realiser ideene dine

Uansett om det gjelder skannede tegninger, eldre 2D-filer eller høyteknologiske 3D-skanninger, kan vi lage førsteklasses visuelle modeller av anleggsarbeidene dine ved hjelp av bransjeledende CAD-verktøy.

Med modellering får du ikke bare tilgang til mer lesbare tegninger med penere layout. Du kan også automatisk legge til informasjon for bestemte områder og definere og forbedre funksjoner og detaljer ved bygningskomponenter. Dette er en betydelig fordel når det gjelder å forbedre drift og forvaltning, og dette er bare noen av fordelene.

 

Ytterligere informasjon finner du på Symetri Facility Managements egne nettsider (svensk).

Anders Moberg, Director FM Business Unit
Anders Moberg Director FM Business Unit E-postanders.moberg@symetri.com Telefon+46 70 597 47 00