Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44

Forretningsprosessanalyse

Considering Business Strategy - Involving People, Processes and Technology.

For å oppnå optimale forretningsresultater for et selskap er det viktig å ha god forståelse for den gjeldende situasjonen, og ha en tydelig strategi for hvor man er på vei.

Nødvendige endringer må gjøres trinnvis, og fordi de ofte krever oppdatering av selskapets eksisterende teknologi, kan det være vanskeligere å optimere resultatet enn det man først trodde. 

For å hjelpe kundene våre med å oppnå optimal forretningsdrift har vi utviklet et verktøy for analyse av forretningsprosesser.

Forretningsprosessanalyser bygger på lean-filosofien, der det ikke bare gjelder å ta hensyn til selve forretningsprosessene og teknologien bak dem, men også stilles krav til at man tenker gjennom på hvilken måte personalet omfattes av forandringene. Ved å fokusere på selskapsledelsens eksisterende strategier samt de strategiene som er implementert i analysefasen, får du raskt et tydelig bilde av hvordan selskapets resultater kan optimeres på best mulig måte.

Forretningsanalysen kan tilpasses etter behovet i nettopp ditt selskap, basert på gjeldende situasjon og størrelse. Allerede før arbeidet påbegynnes, avtaler man hvilke avdelinger som skal omfattes av analysen. Det kan være alt fra prosjektering, design og konstruksjon til salg, produksjon og ettermarkedsservice.

 

I analysen inngår:

  • Bedre forståelse for den aktuelle situasjonen
  • Forslag til endringer, både virksomhets- og prosessbaserte, samt hvordan du best utnytter personalets kompetanse og fordeler tiden på ulike arbeidsoppgaver
  • Forslag til hvilke skritt du trenger å ta, og innen hvilken tidsramme det kan anses for rimelig

 

Kontakt oss hvis du vil lære mer.

La ideene dine forme fremtiden!

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postpoo@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44