Vi vokser og søker Applikasjons ingeniør for PLM team!

I denne stillingen vil du bli ekspert i vårt SOVELIA PLM system. Du vil få ansvar for implementasjonsprosjekter og være en del av vårt kompetanse team.
Vi vokser og søker Applikasjons ingeniør for PLM team!

Symetri hjelper innovative bedrifter innenfor arkitektur, bygg og mekanisk industri med å optimere arbeidsprosesser, forenkle informasjonshåndtering og forbedre kvaliteten gjennom prosjektenes livsløp. Med ca. 450 medarbeidere og 100.000 brukere i Nord-Europa kan vi tilby effektive løsninger og tilhørende veiledning i alt fra 3D-modellering og simulering til PLM (Product Lifecycle Management) og BIM (Building Information Modelling). Vi er en av Europas største forhandlere av Autodesk sine løsninger for tekniske IT systemer. Symetri eies 100 % av Addnode Group, som er notert på Nasdaq Stockholm. Symetri har en sunn økonomi og omsetter for over 1 miliard sek i året. 

 

Vi vokser og utvider vårt mannskap

Nå søker vi Applikasjonsingeniør Product Lifecycle Management (PLM)

Symetri`s Product Design and Lifesycle søker Applikasjons ingeniør for vårt PLM- team i Norge, kontorplass Oslo eller Stavanger. I denne stillingen vil du bli ekspert i vårt Sovelia PLM system. Du vil få ansvar for implementasjonsprosjekter og være en del av vårt kompetanse team. Vårt PLM-team leverer SOVELIA® PLM løsninger, for å forbedre våre kunders arbeidsrutiner, basert på intelligent produktinformasjon som en del av kundens kjernevirksomhetsprosesser. 

Som applikasjons ingeniør vil du delta i tilpasning og implementering av SOVELIA® PLM-prosjekter i samsvar med kundens forretningsmessige krav, og veilede kunden til å effektivt bruke systemet i det daglige arbeidet.

Denne stillingen vil kreve dyp forståelse av product lifecycle management, og hvor viktig dette er for å styrke våre kunders forretningsprosesser og konkurransekraft. Dette er kunnskap som kun læres over tid og i samarbeid med vårt ekspertteam. Vi vil derfor understreke at det ikke er påkrevd at du må ha veldig lang arbeidserfaring for å bli valgt til denne stillingen. Vi ser etter en person med relevant utdannelse på universitetsnivå, som ønsker å yte god kundeservice. Og som har en indre drivkraft og interesse for å lære nytt, og bli bedre i det du jobber med.

 Vi ønsker at du har følgende bakgrunn:

  • Teknisk utdanning på universitetsnivå (M. Sc).
  • Kjenne til CAD design og produktinformasjon / produkt livssyklus-kontroll.
  • Forstå industrielle forretningsmodeller og prosesser.
  • Kunnskap om SQL-database/språk.
  • Erfaring med programmering / scripting.

Du er selvstendig, kan sam arbeide, og er nøyaktig i ditt arbeide. Du behersker Norsk og Engelsk både muntlig og skriftlig. Du ønsker å sette deg dypt inn i kundenes utfordringer, være ansvarlig for tidsplaner og oppgaver, ihht. kundens forventninger. Du må ha gode kommunikasjonsevner for å være en tillitsvekkende rådgiver for våre kunder. Vi leverer våre prosjekter over hele landet, du må derfor påberegne en del reisevirksomhet primært i Norge, men av og til også utenlands.

PLM-teamet er en sentral del av vår produktdesign- og livssyklusvirksomhet i Norden og Storbritannia. Vi hjelper våre kunder med å effektivisere deres virksomhet gjennom produktdesign, prosessautomatisering og produktlivssykluskontroll. Våre løsninger er basert på Lean-filosofi og designet for å imøtekomme de reelle behovene til våre kunder, og sikre effektive designprosesser og produktinformasjon av høy kvalitet, samt brukervennlighet i kundesentriske operasjoner.

Vi kan tilby:

  • En utfordrende stilling i et voksende og dynamisk selskap.
  • Et internasjonalt miljø der du har muligheten til å utvikle deg til å bli en av de beste i bransjen.
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser.

 

Er du interessert send oss din søknad med CV til morten.overby@symetri.com innen 27. mars 2020.
Stillingen vil bli besatt så snart rette person er funnet

For ytterligere informasjon, ta kontakt

Morten Øverby
Morten Øverby
Product Design & Lifecycle