Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33
Not found image

mars 2018

Velkommen til Symetris blogg!

Symetri har lansert to blogger som henvender seg til ingeniører og produsenter.


bloggene kommer vi til å dele aktuell informasjon som kan inspirere bransjefolk og hjelpe dem å utvikle virksomheten og styrke konkurranseevnen sin. I tillegg kommer vi til å skrive om nye teknologier og programvareutviklinger. Målet vårt er å skrive tekster som inspirerer, interesserer og skaper merverdi for deg. Abonner i dag og få de nyeste oppdateringene på e-post så snart de publiseres.

 

 

Industry 4.0

Manufacturing Innovation Hub & TechHub – hva kan du forvente?

I denne inspirerende og innsiktsfulle bloggen, Manufacturing Innovation Hub, kan du lese om aktuelle trender, som Industri 4.0 VR/AR, automatisering, håndtering av produktdata (PDM), PLM (Product Lifecycle Management), fremtidig kompetanseutvikling for ingeniører m.m. Fokuset kommer til å ligge på hvordan bedriften din kan dra nytte av disse teknologiene, og hvordan de kan brukes i den daglige virksomheten.

 

 Manufacturing TechHub vil vi skrive om de nyeste teknologiske utviklingene og presentere programnyheter. Bloggen kommer blant annet til å inneholde spørsmål som ofte stilles til supportteamet vårt, og de siste nyhetene rundt SOVELIA, Naviate og Symetris øvrige egenutviklede løsninger. Vi vil også skrive innlegg som handler om Autodesks produkter og nyheter, og hvordan du som bruker kan dra nytte av teknologien i programløsningene deres. I tillegg vil du få smarte tips og triks med korte instruksjonsfilmer.

 


Vi håper at du vil like bloggene våre. Hvis det er noe spesielt du vil at vi skal skrive om, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er stadig på jakt etter nye ideer.

Kontakt

Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33