Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58
Not found image

november 2017 - BIM - Building Information Management

Riktig BIM-løsning for dine behov

 

 1. Verktøy for å utarbeide informasjon

  I prosjekteringsfasen trenger arkitekter, konstruktører og tekniske konsulenter effektive og kreative verktøy for å lage og foredle BIM-modeller.

  Et godt BIM-verktøy er forankret i markedet. Det har støtte for at alle prosjektører uansett spesialistområde enkelt skal kunne jobbe i én og samme modell med lokale standarder. I tillegg skal BIM-verktøyet ha støtte for samarbeid og informasjonsutveksling med andre systemer og aktører.

  Revit  |  Naviate

 1. Verktøy for å se, forstå og kommunisere

  Å dele informasjonen i BIM-modellene og kunne kommentere og foreslå endringer, bruke sjekklister, samt gjøre forespørsel- og avvikshåndtering er viktige faktorer for at alle aktører i et byggeprosjekt skal få tilgang til all informasjon og se verdien av den i alle faser av prosjektene. På den måten kan man unngå feil og misforståelser og rette opp før kostnadene begynner å løpe. Det er også viktig å ha tilgang til aktuell informasjon og dokumentasjon der man befinner seg og fra en valgfri enhet, for eksempel en datamaskin, iPad eller mobil.

  Revit  |  Navisworks  |  Solibri  |  BIM 360

 1. Verktøy for å håndtere og foredle informasjon

  Du har en BIM-modell, fylt med smart informasjon, og nå vil du dele denne informasjonen, gjøre den tilgjengelig for andre og gruppere den i ulike formater. Da trenger du et godt og pålitelig verktøy som kan håndtere og foredle all informasjonen i BIM-modellen, det være seg for eksempel påler, dører og vinduer, og som angir antall og hvilke modeller det handler om, og hvor de er plassert.

  BIMeye

 1. Verktøy for å forvalte informasjon

  Når det er tid for å overlate bygget til forvaltning, er det viktig at all informasjon overføres til forvaltningssystemet. Det gjelder også informasjon som man kanskje ikke ser nytten av umiddelbart, men som kan komme til nytte i fremtiden, for eksempel ved en ombygging. Riktige prosesser og verktøy for forvaltning og håndtering av BIM-modellene gjennom en bygnings livssyklus er avgjørende for å kunne spare kostnader i fremtiden.

  Facility Management

_________________________________________

Hver dag hjelper vi hos Symetri ulike aktører i byggebransjen med å jobbe smartere ved hjelp av BIM, og med å velge kreative og smarte BIM-verktøy som passer for virksomheten deres.

Kontakt

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58