Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Transtech

Transtech forenkler håndteringen av produktinformasjon med løsninger fra Symetri

Å kunne håndtere informasjon på en effektiv måte er helt avgjørende ved avanserte produksjonsprosesser. Transtech bruker Autodesk Inventor som konstruksjonsverktøy og har også implementert SOVELIA og Autodesk Vault for å forenkle håndteringen av produktinformasjon. Transtech er en av Europas fremste leverandører av rullende materiell, med spesialkompetanse på produksjon av dobbeltdekkertog og sporvogner med lavgulv.

”Å produsere aluminiumkarosserier til togvogner er et av Transtechs fremste kompetanseområder. Aluminiumsveising er betydelig mer krevende enn sveising av stål, blant annet fordi begge endene på en buss må utstyres med støtabsorberende deformasjonsflater. Mulige scenarier simuleres for å teste hvordan bussene påvirkes. I tillegg gjøres det tester i en vindtunnel før bussene offisielt kan godkjennes og tas i bruk.”

Kai Hermonen, informasjonssystemansvarlig, Transtech Ltd

 

Smidig implementering
Kai Hermonen er ansvarlig for implementeringen av det nye systemet hos Transtech. Til tross for den snevre tidsrammen har implementeringen gått smidig sammenlignet med mange andre prosjekter av samme størrelse. Dette er i stor grad takket være Symetris eksperter og erfaringen de har fra lignende prosjekter.

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Ivar Rostad,
Ivar Rostad E-postivar.rostad@symetri.com Telefon+47 907 67 733
Jan Furnes,
Jan Furnes E-postJan.Furnes@symetri.com Telefon+47 91 17 71 77
Morten Øverby,
Morten Øverby E-postMorten.overby@symetri.com Telefon+47 48 22 88 33
Nora Sæterøy,
Nora Sæterøy E-postnora.saeteroy@symetri.com Telefon+47 41 52 22 04