Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Wasim Younis, Simulation Specialist
Wasim Younis Simulation Specialist E-postwasim.younis@symetri.com Telefon+44 7980 735244

Hallströms Verkstäder

Forbedrer sine produkter med å redusere trykkfall og optimere luftmengden med simulering.

John Jonsson, konstruksjonsansvarlig på Hallströms, ser verdien i å bruke simulering for å kunne tilby kundene bedre ventilasjonsprodukter:

– Sammen med Symetris simuleringsteam får vi prøvd ut ulike konsepter. Vi har fått en helt ny innsikt i hva som foregår inne i produktene våre, og i tillegg kan vi beregne hvor stor energireduksjon det vil gi totalt for kundene våre.

Forbedret funksjon

Symetris simuleringsteam hjelper daglig kunder med å utnytte den produktkunnskapen de har og utvikle arbeidet med virtuelle prototyper, ved å tilby verktøy for simulering, analyse og bærekraftberegning.

Sven Eriksson, en av Symetris simuleringseksperter med over 20 års erfaring i bransjen, sier:

– Hallströms er et godt eksempel på hvordan man kan bruke simulering for å forbedre produktets funksjon. Sammen med resultatene får vi også mulighet til å gå virtuelt inn i utstyret for å se hva som skjer der inne. På den måten får vi også innsikt i alt som ligger bak. Denne innsikten gjør det betydelig enklere å lede produktutviklingen i riktig retning.

 

Gjenskap virkeligheten

Ved hjelp av simulering kan du gjenskape virkeligheten i et virtuelt miljø, utvikle en digital prototype der du kan plassere ut måleenheter i etterkant og visualisere på en måte som alle forstår. Hensikten er å kunne vise, selge inn og trekke konklusjoner om det endelige resultatet på en enkel måte, lenge før produksjonen setter i gang og sluttproduktene er klare.

Les mer om Symetris simuleringstilbud her

Kontakt oss for mer informasjon.  

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Wasim Younis, Simulation Specialist
Wasim Younis Simulation Specialist E-postwasim.younis@symetri.com Telefon+44 7980 735244