Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Velkommen til kurs hos Symetri!

Lær mer om Inventor og ta kompetansen din til et nytt nivå

Vi vet at effektiv og profesjonell opplæring kan bidra til å øke produktiviteten, og at det er like viktig å investere i kompetanse som i riktig programvare.

Derfor bør du melde deg på et av kursene våre. Kurslederne våre er teknisk dyktige og har lang og bred utdanning og erfaring. Vi jobber naturligvis med det siste innen programvare og teknologi, slik at vi kan gi deltakerne best mulig forutsetninger. Kurstilbudet vårt omfatter alt fra ferdig oppsatte kurs på ulike nivåer til bedriftstilpassede kurs og opplæringsopplegg på arbeidsplassen.

 

 

Målet vårt er at du skal gå ut fra kurset med nye ferdigheter som hjelper deg å jobbe mer kreativt.

94 % av kursdeltakerne våre er svært fornøyde med kurslederne. 

Klikk på lenken under for mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr for Autodesk Inventor og AutoCAD

Klikk på lenken under for mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr for Autodesk Inventor og AutoCAD

Inventor grunnkurs

Med grunnkurs i Inventor får du en introduksjon til Autodesk Inventor. Enten om du er helt fersk i 3D-verden eller er vant til å jobbe med en annen type programvare, vil dette kurset sikre at du kommer godt i gang med Inventor.

"Et kjempebra og lærerikt kurs. Dyktig kursleder! Tusen takk!"

Neste fase:

Inventor nivå 2

Disse kursene er laget for deltakere som har fullført grunnkurs i Invetor, eller har minimum et års egenerfaring med programvaren. Kursene tar for seg forskjellige moduler innenfor Inventor, og vil hjelpe deg til å bli mer produktiv, men vi tilbyr også et overordnet Inventor Avansert-kurs.

"Strukturert, kompetent og metodisk kursleder! Bra tempo, man lærer mye! Relevant innhold."

Forrige fase:

Neste fase:

Avansert og skreddersydd kursing

Disse kursene er ment for personer med bred erfaring innen Autodesk Inventor, og skreddersys til å passe inn til arbeidsoppgavene dine. Ved å delta på disse kursene, vil du bli en dreven Inventor-bruker som får gjort mer arbeid på kortere tid.


Ta kontakt med vår kursansvarlige Nora Sæterøy for et skreddersydd kursopplegg.

"Det er veldig bra at kursene holdes i små grupper (4–8 personer), slik at alle får mulighet til å stille spørsmål. Tommel opp for det!"

Forrige fase:

Neste fase:

Sovelia-eng-campaign-page.png Naviate-campaign-page.png (1) ADSK-platinum-campaign-page.png authorised-training-campaign-page.png