Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Infrastruktur

Fordi dagens kunder krever nøyaktige detaljer.

For å levere infrastrukturprosjekter som holder mål i dagens konkurranseutsatte marked, må de inneholde omfattende digital informasjon om det fysiske miljøet.

Muligheten til å utføre overflyvninger og deretter modellere objektene i 3D, kunne snu og studere dem fra ulike vinkler og deretter bruke BIM-modellen til å planlegge, visualisere og analysere ulike konstruksjonsalternativer, er en fantastisk fordel som dessuten gjør det mulig å ferdigstille et prosjekt i løpet av få dagereller timer, avhengig av kompleksitet. 

I dag kreves det mye for å lykkes med infrastrukturprosjekter, fordi kundene krever mer nøyaktige kostnadsberegninger og forventer seg konstruksjoner med naturtro grafikk (punktskyer) og effektfulle visuelle presentasjoner av prosjektene sine. Med slike krav er det avgjørende å ha tilgang til en BIM-løsning med støtte for lokale, bransjetilpassede standarder og formater samt kundetilpassede prosesser. 

Bruker dere BIM som arbeidsmetode har alle prosjektinteressenter tilgang til én og samme modell, og dette har en rekke ulike fordeler. Man kan for eksempel vurdere ulike konstruksjonsalternativer og gå gjennom logistikken på byggeplassen, for på den måten å oppdage eventuelle problemer allerede før byggingen påbegynnes. Man kan også eksportere data fra modellen for automatisert maskinstyring, som vil gi en mer effektiv og korrekt byggeprosess. 

 

La de innovative ideene dine forme fremtiden - kontakt oss for å legge til Symetri i verdikjeden din.